Adverteren

Adverteren op Salusi.nl is een unieke mogelijkheid om uw bedrijf te profileren, uw naamsbekendheid te vergroten en uw producten en/of uw diensten onder de aandacht te brengen van een zeer interessante doelgroep. De bezoekers van Salusi.nl zijn geïnteresseerd in gezondheid, lichaamsverzorging, (homeopathische) geneesmiddelen, afvallen, dieetproducten en lichaamsbeweging.

Over Salusi

Salusi.nl kenmerkt zich door een kritische houding en een frisse blik. Artikelen en beweringen worden gebaseerd op gedegen bronnen en/of wetenschappelijk onderzoek. Salusi.nl is geen dertien in een dozijn website over gezondheid, daar zijn er immers al genoeg van. In plaats daarvan streven we ernaar een betrouwbare, objectieve en vernieuwende informatiebron te zijn met een duidelijke toegevoegde waarde voor bezoekers. Klik hier voor meer informatie over Salusi.

Salusi.nl ontvangt inmiddels ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand. Het merendeel van de bezoekers vindt Salusi.nl via de organische zoekresultaten van Google. Op Salusi.nl wordt dagelijks nieuwe, unieke content toegevoegd. Denk hierbij aan:

  • Informatiepagina’s
  • Blog-artikelen
  • Reacties & discussies
  • Video’s
  • Polls (opiniepeilingen)

Advertentiemogelijkheden

Adverteren op Salusi.nl kan op diverse manieren. In overleg met u stellen we graag een optimaal advertentiepakket samen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan alstublieft vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Naam (vereist)

Bedrijf (optioneel)

E-mailadres (vereist)

Telefoonnummer (optioneel)

Bericht: