Home » Afvallen & Dieet » Slank en fit de zomer in? 50% korting

Slank en fit de zomer in? 50% korting

Slank en fit de zomer in? 50% korting

Yes, de zomer staat weer voor de deur! Wil je lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen dat leuke zomerjurkje aantrekken? Bijna iedereen wil wel wat overtollige kilo’s kwijt. Geen raar dieet maar een bewezen plan op natuurlijke basis – met gratis persoonlijke coaching!

Wat is Shakeplus?

Er zijn veel shakes verkrijgbaar, maar de meeste bevatten veel suikers, kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen of andere onnatuurlijke toevoegingen. Daarom is Shakeplus ontwikkeld: een gezonde maaltijdshake op natuurlijke basis. Vol hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren. Zonder kunstmatige geur-, kleur-, smaak of zoetstoffen. Puur en natuurlijk van smaak, want afvallen doe je ook voor je gezondheid.

Gratis persoonlijke begeleiding

Veel mensen kunnen bij het afvallen wel een steuntje in de rug gebruiken. Als klant van Shakeplus krijg je een eigen coach toegewezen die bereikbaar is via WhatsApp en e-mail. Dat kost niks extra, maar zorgt wel dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt als je vragen hebt of even een moeilijke periode. Doelen halen en succesvol zijn is makkelijker én leuker als je het samen doet!

Werkt het echt?

Het is uitgebreid wetenschappelijk bewezen dat het vervangen van twee maaltijden per dag door een maaltijdshake helpt bij het afvallen. Het programma is eenvoudig: vervang 2 maaltijden per dag door Shakeplus en eet 1 gewone, gezonde avondmaaltijd. Als je trek hebt mag je 1-2 gezonde tussendoortjes. Als klant krijg je gratis lijsten met gezonde tussendoortjes en avondmaaltijden. Maar liefst 96% van de klanten is tevreden en dat zegt wel wat over de resultaten.

Nu met 50% korting!

Als bezoeker van Salusi mag ik jou een speciale korting van 50% aanbieden op het proefpakket. Dan kan je zelf Shakeplus eens proberen en kijken of het bij je past. Met het proefpakket krijg je 10 shakes in 5 heerlijke smaken.

Bestel het proefpakket op www.shakeplus.nl en gebruik bij het afrekenen deze promo code:

salusi89

Wil je gezond afvallen, een product op natuurlijke basis en gratis persoonlijke begeleiding? Probeer dan Shakeplus: gratis bezorgd in heel Nederland en België en de volgende dag al geleverd. Voor info en bestellingen: www.shakeplus.nl

P.S. Shakeplus heeft een waanzinnig kado t.w.v. €35 voor mensen die starten met een pakket, maar op = op! Kijk snel op www.shakeplus.nl

Dit is een advertorial in samerking met Shakeplus.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.